Uvod u korištenje Garrett posuda za ispiranje zlata

Garret oprema za ispiranje zlata

Uvod u korištenje Garrett posuda za ispiranje zlata

Ovi tanjiri za ispiranje zlata su dosta popularni i vrlo efikasni. Preporučujemo da sebi nabavite veći komplet ovih tanjira za ispiranje zlata. U kompletu ćete dobiti Super Sluice tanjur pogodan za dnevnu proizvodnju zlata, onda Prospector tanjur pogodan za proizvodnju i traženje zlata i onda Backpacker tanjur za završno izdvajanje zlata i za lako nošenje u ruksaku.

Uvod u korištenje Garrett posuda za ispiranje zlata sa našeg video kanala Start Your Own Gold Mine

Ovi tanjiri za ispiranje zlata su dosta popularni i vrlo efikasni. Preporučujemo da sebi nabavite veći komplet ovih tanjira. U kompletu ćete dobiti Super Sluice tanjur pogodan za dnevnu proizvodnju zlata, onda Prospector tanjur pogodan za proizvodnju i traženje zlata i onda Backpacker tanjur za završno izdvajanje zlata i za lako nošenje u ruksaku.

Kako i gdje kupiti opremu za ispiranje zlata?

Opremu možete kupiti direktno kod naše firme, plaćanje primamo putem Paypala i kreditnim karticama preko Paypala. Jedan dio opreme se već nalazi na Balkanu.

Garrett, tanjiri za ispiranje zlata Garret, tanjiri za ispiranje zlata Tanjiri za ispiranje zlata Tanjiri za ispiranje zlata

Ovo je Garrett Deluxe oprema za ispiranje zlata:

CIJENA JE €80 za sve ljude na Balkanu. Da možemo jeftinije, rekli bi Vam, ne možemo, šaljemo opremu iz Amerike. Ako su neki tanjiri već sada prisutni na Balkanu, možete nas kontaktirati i pitati, u tom slučaju oprema košta €60.

Uplata za ispiranje

Uplata za tanjire je ovde, čim uplatite, šaljemo Vam i isporuka na Balkan može da traje i 10-15 dana od dana uplate.